Quarantena Time

Com tots sabeu ens trobem en una situació d’alarma internacional davant l’atac del nostre enemic el COVID-19 (Coronavirus). L’atac d’aquest virus ens està provocant que hàgem de romandre a casa aïllats en tot moment, sense poder eixir al carrer i sense poder mantindre’ns actius.

Per això, per a contrarestar l’atac d’aquest virus, des del departament d’Educació Física del Ramón Cid us proposem una manera de combatre aquesta inactivitat amb el programa QUARANTENA TIME.

En el següent vídeo trobareu en què consisteix aquest programa d’activitat física:

Com hem dit al vídeo, cada vegada que realitzes una sessió d’activitat física, un dels teus familiars haurà d’acreditar que ho has fet.

Per a poder acreditar-ho, haurà de signar cadascuna de les activitats que realitzes a través de la fitxa que pots descarregar a continuació (en cas de que no pugues imprimir la fitxa, hauràs de fer una fitxa semblant d’elaboració pròpia):

Al final de cada setmana, hauràs de fer una foto a aqueixa fulla de registre de les teues sessions d’activitat física realitzada, i enviar-la per correu electrònic al teu professor. Ací tens els correus electrònics:

Verònica: [email protected]

Josep Lluis: [email protected]

Sergio Fabio: [email protected]

A continuació, en el següent vídeo, podràs veure en què consisteixen els TABATA que has de realitzar. Fins i tot pots utilitzar els vídeos per a guiar-te mentre realitzes els exercicis, així que: dona-li al PLAY i comencem a moure’ns!

RECORDA… EL MÉS IMPORTANT ÉS COMBATRE LA INACTIVITAT!! ANEM ALLÀ!!

Material per fer el teu entrenament diari durant la Quarantena:

Ací trobaràs el vídeo de l’entrenament diari que has de realitzar. Fes clic en el següent botó i accediràs al vídeo dels dos TABATA que has de fer.

Aquesta és un altra proposta del departament per a realitzar la teua activitat física diària, molt motivant i divertida!

Ací trobareu dos TABATA diferents als ja vistos anteriorment, dissenyats per la nostra profe VERO, fes clic i prova-ho!

Ací teniu un calendari amb rutines diferents cada dia, per a poder fer-les només, o en família!. Fes clic en l’enllaç que apareix cada dia, i accediràs a vídeos de rutines d’exercici diferents.

Altra opció que teniu per adaptar el vostre entrenament és aquesta rutina de 12 setmanes d’entrenament i 5 sessions per setmana. Cada dia d’entrenament s’orienta a una capacitat diferent.

Us animem que tots els dies, de 9 a 9.30h a La 2 de TVE participeu al programa “Muévete en casa” presentat per Cesc Escolà per començar el dia activament. També podeu vore els vídeos online clican’t el següent enllaç:

Podeu combinar la vostra sessió d’exercici físic amb altres rutines diferents. En el següent enllaç trobareu diferents rutines d’activitat física sense necessitat de material per a combinar el vostre TABATA:

Us deixem també aquesta rutina creada per la nostra companya Joanna del Salvador, de 2n de batxillerat. En aquest programa, podràs entrenar 4 dies a la setmana realitzant diferents tipus d’activitat física cada dia. Un entrenament molt complet! Animeu-vos a provar-ho!

A aquesta entrada trobaràs els vídeos de tot l’alumnat que s’activa durant aquests dies de quarantena.

Treball audiovisual

RECORDA! Hem de començar a treballar en el TREBALL AUDIOVISUAL que havíem de fer en aquest trimestre. Si recordes, aquest any tenim com a temàtica els JOCS OLÍMPICS. Per a començar a treballar, has de fer clic en la pestanya corresponent al teu curs, i ací, trobaràs tota la informació necessària per a dur a terme el treball.