4t ESO – 3ª avaluació

Treball a realitzar durant la quarantena:

Hola xics i xiques!

Com estem veient en els diferents mitjans de comunicació, el COVID-19 ens mantindrà a casa per bastant temps. Al principi eren 15 dies, però pròximament seran altres 15, que ens mantindran a casa fins al cap de Setmana Santa.

Per això, hem de començar a treballar continguts de l’assignatura a casa. Des de la nostra assignatura, l’objectiu més important que treballarem durant aquests dies de quarantena serà el MANTINDRE’NS ACTIUS.

Com podem mantindre’ns actius? Mira el següent enllaç i informa’t del programa d’activitat física que des del Departament d’Educació Física de l’IES Ramón Cid hem preparat per a tu:

Primer treball a realitzar: [ACCEDEIX AL PROGRAMA QUARANTENA TIME]

Per a comprovar que durant aquests dies et mantens actiu, hauràs d’enviar una foto de la fitxa de registre, amb la signatura dels teus familiars cada dia que faces exercici físic. La fitxa, has d’enviar-la al correu següent: [email protected]

A més de mantindre’ns en forma, també començarem a treballar alguns dels continguts avaluables de l’assignatura per a aquesta 3a avaluació.

Com recordareu, un dels treballs per a aquest trimestre és la creació d’un AUDIOVISUAL. Enguany, pel fet que el 2020 és (i ja veurem durant quant temps es manté…) any olímpic, la temàtica triada per a desenvolupar aquest treball audiovisual seran els JOCS OLÍMPICS.

Tota la informació sobre com fer l’audiovisual la pots trobar en el següent enllaç:

Segon treball a realitzar: [ACCEDEIX AL TREBALL AUDIOVISUAL]

I RECORDA… Aquesta web serà la principal eïna de comunicació del departament d’Educació Física. No oblides visitar-nos de tant en tant per a consultar totes les tasques a realitzar. Sobretot si s’allarga aquest temps de confinament a casa…

Ànim i ens veiem prompte!