3r ESO – Treball Audiovisual

Com heu fet en anys anteriors, enguany com a contingut per a aquesta 3a avaluació hem d’elaborar, per grups, un AUDIOVISUAL, i ara que passarem molt de temps a casa, és el moment perfecte per començar i avançar aquesta feina. Enguany, pel fet que és any olímpic, la temàtica triada seran els JOCS OLÍMPICS.

En primer lloc, el que heu de fer és posar-vos en contacte amb els vostres companys de classe, i fer un grup de 4 persones per a començar a treballar.

A causa de la situació en la qual ens trobem, heu de buscar la millor opció per a coordinar-vos a l’hora de fer el treball (grups de Whatsapp, videcridada en grup tant en whatsapp, Skype, Hangouts, així com documents de treball compartit en Google Drive, etc.).

A continuació us deixe informació rellevant per a la vostra elaboració. Llegiu bé la informació que a continuació es detalla, i davant qualsevol dubte, podeu contactar amb mi via correu electrònic: [email protected]

AMPLIACIÓ DEL TERMINI D’ENTREGA DE L’AUDIOVISUAL I L’AUTOAVALUACIÓ: Podeu fer l’entrega del vídeo i la fitxa d’autoavaluació fins al DIVENDRES 5 DE JUNY.

Recomanacions per a fer l’audiovisual: