1r Batxillerat – 3ª avaluació

Treball a realitzar durant la quarantena:

Hola xics i xiques!

Com estem veient en els diferents mitjans de comunicació, el COVID-19 ens mantindrà a casa per bastant temps. Al principi eren 15 dies, però pròximament seran altres 15, que ens mantindran a casa fins al cap de Setmana Santa.

Per això, hem de començar a treballar continguts de l’assignatura a casa. Des de la nostra assignatura, l’objectiu més important que treballarem durant aquests dies de quarantena serà el MANTINDRE’NS ACTIUS.

Com podem mantindre’ns actius? Mira el següent enllaç i informa’t del programa d’activitat física que des del Departament d’Educació Física de l’IES Ramón Cid hem preparat per a tu: [ACCEDEIX AL PROGRAMA QUARANTENA TIME]

A més de mantindre’ns en forma, també començarem a treballar alguns dels continguts avaluables de l’assignatura per a aquesta 3a avaluació.

Com recordareu, un dels treballs per a aquest trimestre és la creació d’un AUDIOVISUAL. Enguany, pel fet que el 2020 és (i ja veurem durant quant temps es manté…) any olímpic, la temàtica triada per a desenvolupar aquest treball audiovisual seran els JOCS OLÍMPICS.

Tota la informació sobre com fer l’audiovisual la pots trobar en el següent enllaç: [ACCEDEIX AL TREBALL AUDIOVISUAL]

I RECORDA… Aquesta web serà la principal eïna de comunicació del departament d’Educació Física. No oblides visitar-nos de tant en tant per a consultar totes les tasques a realitzar. Sobretot si s’allarga aquest temps de confinament a casa…

Ànim i ens veiem prompte!